Чудиш се дали да посетиш Италия? Ние никога нямаме подобно колебание. Тази страна е толкова вълшебна, че в който и град в Италия да попаднем, се чувстваме като у дома си и се влюбваме отново и отново…
Italy 1
 
La dolce vita
Това е термин, който често се използва за описание на италианския начин на живот. Силните семейни ценности на италианския народ и простият живот са само две от причините, заради които хората искат да живеят като италианците. 

Климат
Италия има невероятен климат с четири ясно определени сезона, които са идеални за хора, които се радват и намират красота във всеки един от сезоните.
Хранa и вино
Italy 2
Италия е известна със своята чудесна продукция, вкусна кухня и висококачествено вино. Каквато и кухня да си опитвал и да обичаш, нищо не може да се сравни с вкусната италианска паста, пица и истинско ароматно вино.
Географско разнообразие
Докато много страни имат много подобен пейзаж в цялата страна, Италия е географски разнообразна. Има зашеметяващи брегови ивици, огромни разновидности на равнини, планини и исторически градски сцени.

Начин на живот
Хората често погрешно вярват, че Италия е скъпа страна, но това не е така. Както отдаването под наем, така и закупуването на имот е относително евтино в сравнение с други европейски страни. Разходите за живот също не са  толкова високи, колкото в други страни.
Портал към Европа
Italy 4
Италия е идеално разположена за достъп до други европейски страни. Плаването, шофирането и летенето са три от начините, по които можете да пътувате до други държави в Европа.
Чувство за общност
Хората често искат да бъдат в район с истинско чувство за общност. Независимо от градът, в който се намираш, ще усетиш силно това чувство и ще си заобиколен от топли, сърдечни и услужливи италианци.
Култура
Italy 5
 
Италия е страна, богата на култура, история и много забележителности. Най-добрите места за това са големите градове, но малките градчета също имат своя чар. Историческите паметници, катедралите, музеите, руините и галериите са в изобилие в градските райони на Италия. Виж още: Матера или нестандартната Италия    

Instagram

Търсиш конкретно място?