Когато планираш да предложиш брак на половинката си, винаги опитваш да го направиш по най-оригиналния начин, да бъде перфектно и незабравимо. Въпреки че вероятно вече знаеш, че ще чуеш заветното "да",  има стрес, когато става въпрос за избор на идеалния начин и място. Точно затова, избрахме за теб 11 уникални места, на които да предложиш брак по света. И...не забравяй - живеем в модерен свят, в който не е задължително предложението да дойде от мъжа!

Полиняно а маре, Италия

ro 1

Ако търсиш зашеметяваща възможност да предложиш брак в Италия, не търси повече –  този ресторант до Адриатическо море е „построен“ в естествена варовикова пещера, а гледката, атмосферата и храната са уникални. Като прибавим към това и осветлението вечер…няма как да не кажеш „да“.

Северно сияние

ro 2

Ще бъде студено, но неоновите цветове, въртящи се над вас, ще направят момента незабравим. Някои от най-добрите места за наблюдение на Северното сияние включват Исландия, Финландия и Норвегия. Което и да избереш ще имаш множество възможности за различни забавления сред природата,  например уютно иглу или гореща вана на закрито.

Хавай, САЩ

ro 3

Преди да кажеш, че това е клише, говорим за предложение на Хавай, в което обещанието за вечна любов се случва на кану. Със сигурност е нестандартно и половинката ти ще го помни завинаги.

Бали, Индонезия

ro 4

Ако обичаш водата, направи предложение, докато се гмуркаш! Точно как? Импровизирай! Бали е невероятно място за това, защото подводната флора и фауна е несравнима, а температурата на водата е изключително приятна. Може би не искаш да вземеш истинския пръстен под водата, така че и тук можеш да импровизираш…

Санторини, Гърция

ro 5

Най-романтичният от гръцките острови, спиращият дъха Санторини, е идеалното място за предложение. Известен със своите залези, най-романтично би било предложение на залез слънце. А снимките…

Кападокия, Турция

ro 6

Ако морското крайбрежие не е любимото ти място, какво ще кажеш за облаците? Задай заветния въпрос малко след изгрев слънце, носещ се в балон с горещ въздух над Кападокия и ти гарантираме, че това преживяване никога няма да бъде забравено.

Маракеш, Мароко

ro 7

За любителите на пътуванията, Маракеш е идеалното място за предложение. Храната е вкусна, виното е навсякъде. Има много интересни места, на които да се разходиш, а когато си харесаш някое от тях…действай!

Тайпе, Тайван

ro 8

Какво по-оригинално предложение от това на фестивала на Тайванския фенер. Точно както фенерите са предназначени да покажат идването на пролетната реколта, също така могат да символизират началото на новия живот с партньора ти. Напишете си желание за вашето съвместно бъдеще на фенера и го пуснете да полети в небето.

Париж, Франция

ro 9

Да, може да го наречеш клише, банално или както там искаш, но… Париж е може би най-романтичният град в света, така че, винаги е добра идея за предложение.

Нойшванщайн, Германия

noish

Ако приказките са твоята страст, тогава този немски замък е мястото, където можеш да зададеш най-важния въпрос в живота си и да си пожелаеш бракът ти да е като от приказките.

  Биг Сър, САЩ

ro 10

Този крайбрежен град в Калифорния може да предложи мечтаното предложение за брак за любителите на природата. Гледката наистина е несравнима, с което и да е друго място по света.

Виж още: 10 магични места, които трябва да посетиш поне веднъж


Instagram

Търсиш конкретно място?