Ако и на теб ти се иска да избягаш поне за малко от зимата и студа и да отидеш някъде, където е доста по-топло и слънчево...ето няколко дестинации, които няма да ти струват скъпо, но ще те накарат да забравиш за снега и ниските, смразяващи  температури.

Захвърли якето, шапката и ръкавиците и си избери една от тези топли дестинации!

Испания

Cordoba 1

Климатът в Испания определено се доближава от мечтания от нас. Зимата там е мека, а максималните температури дори през студения за нас януари, могат да достигнат до 20 градуса. Възможностите за полети до Испания са доста, а самолетните билети до Барселона, Аликанте и Мадрид ще ти излезнат най-изгодно.

Кипър

Остров Кипър със сигурност е добро място, на което да избягаш от зимата. Полетите до Ларнака през зимния сезон са изгодни, летището е много близо до центъра на града и можеш да се придвижиш с автобус за няколко минути и не повече от 2 евро. От Ларнака имаш много възможности, до които да се придвижиш отново с автобус – от красивите плажове в Агия Напа до турската част в град Никозия.

Малта

iStock 629355456

Малта е преркасно съчетание между топъл климат, културни и исторически паметници, море и безспирни забавления. Разстоянията между градовете са толкова малки, че е напълно възможно да преминеш от един в друг град без дори да разбереш.

Гърция

Съседна Гърция се слави със своето гостоприемство, слънце, множество забележителности и вкусна храна. Пътуването до Гърция е подходящо през цялото време на годината, но ние го предпочитаме през зимата, заради по-високите температури, разбира се! А ако времето все още не е подходящо за плаж, можеш да се сгрееш с чаша узо. 

Израел

Ейлат Израел

Ейлат е най-южният град в Израел, разположен на брега на Червено море и е предпочитано място както от местните, така и от много туристи. Плажовете са прекрасни, предлагащи много възможности за водни спортове и гмуркане. Южно от града има резерват за корали, подводна обсерватория с морски музей, а недалеч от тях се намира и Рифът на делфините.

Йордания

Няма да спрем да препоръчваме тази дестинация – изгодни цени, хубаво време, забележителности, които човек трябва да види поне веднъж в живота си. Петра е съвсем близо и ще бъде грехота, ако си там и не отделиш един ден, за да се разходиш до там.

Виж още оферти на добри цени тук

 


Instagram

Търсиш конкретно място?